Historien bak suksessen...

Frasparket: Vi ville bidra til at NRK ble en mer helsefremmende arbeidsplass og gjøre noe aktivt og nytt i vårt arbeidsmiljø. Vi ville oppgradere trimrommet i kjelleren på jobb. Vi ville oppmuntre flere og presse oss selv til å trene mer systematisk. Vi ville bli sprekere.

I farta: Vi er så heldige å ha Pia hos oss, som også er trener på 3T. Hun skaffet midler til nye spinningsykler, dro oss i gang med spinning og styrketrening. Vi var 6-7 jenter som sporadisk ble med. Vi lokket med SPA-kveld i garderoben etter en lengre treningsøkt. Stemningen steg og vi ble bedre kjent. Det er utrolig hva litt skrubb, bastu og ansiktsmasker gjør etter å ha pint seg gjennom, for mange, sin første treningsøkt på flere år.

Opp med farta: Berte ble 40 sommeren 2006 og fikk sin første sykkel på over 20 år. Hun kom hjem fra ferie og hadde selvsagt funnet meningen med livet. Nå skulle det sykles og vi skulle sette oss som mål å stille jentelag og delta i sykkelkonkurranse etter ett år! Det måtte da være mulig, selv om en del faktorer talte i mot. Målet ble i løpet av minutter Eurovision Sports Contest i Bulgaria 9.16. juni 2007, med umiddelbar tilslutning fra oss fire - som tvert tok navnet Biclequeens for å psyke oss selv opp. Vi ville prøve og startet  med fast trening hver tirsdag morgen før jobb. Og så tok det litt av. Eva leste boka "Best i Birken"  (Sven Tore Samdal og Halvor Lauvdal)) og snakket om hvordan vi måtte legge opp løpet for å ha en sjans. Vi økte antall treninger og planla vårens opptrapping. Tuva begynte å se på sykler og ta kontakt med forhandlere. Noen slanket seg, vi kjøpte oss proffe drakter og snakket plutselig "sykkel". - Og vi fikk et støtteapparat fra ivrige og snille syklister i NRKs bedriftsidrettslag. 

Innspurten: Når vi nå oppretter vår egen side, for å lære oss blogging - er det også for å hjelpe oss selv til å holde motet oppe,  kanskje få noen gode råd og tips på veien, inspirere flere til å starte, se om noen der ute vil ha kontakt? Her finner du litt om treningene våre og etterhvert  nyttige lenker, og du kan følge konkurransen og heie oss fram når det nærmer seg? Innspill mottas med takk! For ett år siden syklet vi ikke - tre av oss. Nå kan du følge oss fram mot....

3 sinnsyke sykkelritt i PLODIV, Bulgaria 9.16. juni...
http://www.eurovisionssport.dk/index2.htm

 

 

BicycleQueens © 2007

www.bicycleQueens.com

 Eva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Berte

 

Pia
Tuva

 

 

 

 

htt